Plasma laswagen

Voor deze klant hebben we een plasma laswagen ontwikkeld.
Er waren een aantal voorwaarden waaraan de laswagen moest voldoen. Deze wensen zijn meegenomen in het ontwerp en van daaruit is de plasma laswagen ontstaan.

Niet alleen de wagen had specificaties waaraan voldaan moest worden maar ook de las procedure en het las proces zelf.

De las procedure is gemaakt aan de hand van het te doorlopen proces welke, door jaren ervaring is fine getuned de operators zelf. Door middel van zelf ontwikkelde software programma is het mogelijk om deze las procedure om te zetten in een programma welke gebruikt kan worden om de las procedure zodanig te laten verlopen dat het eind resultaat altijd hetzelfde is.

Plasma_Software
Plasma_lassen

Het lasproces is ook onder de loep genomen. Doordat de techniek niet stilstaat is er gekozen voor een High End Plasma las oplossing.
Er is gekozen voor een A-merk Plasma las machine waarin de allernieuwste technieken zijn verwerkt. Denkende aan geringe warmte inbreng, smalle boog en hogere snelheden die hierdoor bereikt kunnen worden. Al deze faseten zorgen ervoor dat je het beste kwaliteit kunt behalen voor het eind product.

Ook is het lasproces aangepast en verbeterd waar nodig. Dit resulteerde in snellere reparatie tijden en langere standtijden van het product.

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!