OVER EZ-TECHNIEK

EZ-techniek is een jong en ambitieus bedrijf in de las- en snijautomatisering. Nadat oprichter Erwin Zelis jarenlang in de las- en snijbranche werkzaam was, is hij in 2007 begonnen met het zelfstandig ontwikkelen en bouwen van vernieuwende snijmachines en lasautomaten/robots. Dit heeft geresulteerd in een innovatieve eigen serie ergonomische en compacte snijmachines.

Uw uitdaging is onze ambitie

EZ-techniek is gespecialiseerd in het maatwerk oplossen van klantspecifieke las- en snijuitdagingen. Dat is dan ook wat wij het liefst doen. Wij gaan altijd net dat stapje verder. Als complexiteit van een probleem ervoor zorgt dat de oplossingen niet voor het oprapen liggen, zorgen wij zélf voor de oplossing.

Samen tot het gewenste resultaat

Onze oplossing begint bij de vraagstelling van onze klant. Die moet dus helder zijn. In samenspraak met de klant analyseren wij daarom altijd grondig het probleem en gaan we op zoek naar de beste manier om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Wij houden de lijnen graag kort. Waar mogelijk houden wij het gehele proces in eigen beheer. Van vraagstelling, ontwikkeling en productie tot en met de oplevering. Ons maatwerk is hierdoor écht maatwerk. En de oplossing specifiek.

Industrieterrein Sevenum

In 2014 groeide EZ-techniek uit zijn jas en zijn wij verhuisd naar de huidige locatie op het industrieterrein in Sevenum. Hier kunnen wij met nog meer capaciteit en gedrevenheid onze klanten ontvangen en van dienst zijn.

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!