EaZy-Pro

Meerdere branderstations en variabele maatvoering

De EaZy-Pro is de grote slimme broer van de EaZy-Cut. Hij heeft namelijk alles wat de EaZy-Cut heeft, en meer. De EaZy-Pro is voorzien van meerdere branderstations voor autogeensnijden, plasmasnijden, boren en inkjetmarkeren. Hierdoor is een grotere productie mogelijk. Met de EaZy-Pro kan het autogeen- en plasmasnijden gelijktijdig en combineerd worden uitgevoerd.

Door de losse brug en losse snijbak zijn met de EaZy-Pro variabele lengtes haalbaar tot wel 50-60 meter, en breedtes tot acht meter. Kortom: waar de EaZy-Cut niet meer toereikend is, kan de EaZy-Pro uitkomst bieden.

large_3533_1

CNC Pro-controller

De EaZy-Pro is uitgerust met de CNC-Procontroller. Deze controller kan alle merken plasmasnijmachines aansturen die gebruikmaken van automatische gasconsoles. De CNC Pro-controller maakt gebruik van een 15” of 17” touchscreen computer die draait onder Windows 7. Het gehele systeem kan worden geautomatiseerd door koppeling naar het bedrijfsnetwerk. De snijopdrachten kunnen zo direct via het bedrijfsnetwerk worden doorgestuurd naar de machine.

Specificaties EaZy-Pro

Specificaties zijn variabel en op klantaanvraag. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mehr wissen?

Unsere spezialisierten Mitarbeiter helfen Ihnen gerne weiter!